Home

Biography

National Team

Statistics

Multimedia

Nikos' Opinions

Latest News



27/08/2006

Wishes for a good season.

Φέτος έχουμε μια σημαντική πρόκληση: όχι μόνο να παρουσιάσουμε μια εικόνα καλύτερη από την περσινή, αλλά και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Σε συνδυασμό με τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού η ομάδα απόκτησε μια νέα δυναμική που μας κάνει να ελπίζουμε ότι θα παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα σε σχέση με αυτή της περσινής σεζόν. Στόχος μας θα είναι να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα, κάτι το οποίο θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο από τη στιγμή που η Ξάνθη αλλά και ο Ατρόμητος έχουν ενισχυθεί σημαντικά. Εμείς, από την πλευρά μας, αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη σκληρή και συστηματική δουλεία. Η ομάδα έδειξε ότι εντός έδρας έχει χαρακτήρα και ότι μπορεί να επιτύχει θετικά αποτελέσματα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να βελτιώσουμε την απόδοση μας στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δεν μου αρέσει να δίνω υποσχέσεις, αλλά είναι αυτονόητο ότι άσχετα με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα που θα έρθουν, αυτό που δεν θα λείψει ποτέ από την ομάδα θα είναι η διάθεση για νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Σε αυτή την προσπάθεια μας ελπίζουμε ότι, όπως πέρυσι έτσι και φέτος, θα έχουμε την συμπαράσταση αλλά και την κατανόηση των φιλάθλων μας. Αν και καθυστερημένα θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με ευπρεπή παρουσία μέσα αλλά και έξω από τον αγωνιστικό χώρο.


Nikos Dabizas

 

232 Appearances in England (175 for Newcastle United, 18 for Leicester in the Premier League and 39 for Leicester in the Championship). Total League-Cup-Europe appearances 550. National Team appearances 70. Goals total 40.